KimSe Duymuor qürmuor biLmior..DoqunSaLar Hüznüme..DöqüLeCeimm ParCa ParCa…
AwucLarımda Hüznüm Sana qeLmekteimm Senden ne Bir ömür İstiormmm Fakir yüreqime Feda EdiLiceq ..Ne De ßir Ten DiLiorm AcıLarmda Heba EdiLeceq.SAdeCe ^BenLe^ ßasLaıpp ^SenLe^ ßiten CümLe Sana qeLiorqen.. Yüreqinde ‘’ßir CümLeLiq Yerin’’ War mı..?
ßuquLU CamLardaqi SözLer qißisin.NefeSim oLmadan Sen ßir HiçSin..
SeSSiz oLmaq SenSiz oLmaq Kadar Zor DeqiL..AsıL Zor oLan SenSizLiqinnn SeSsizLiqinii DinLemeq..
Sen hanqi Senenin ßaharında Yaqan YaqmurSun ki Yüreqime Yaqdıqında Hiç kurumuorSnn..
Hep Sesine ßir KuLaC qaLa BoquLuormm..ßiLmem SEnmi Erqen Demir aLıosn ßenmii qeC qaLıormm..?
Weresiye vicdanLar SaTın aLıorumm.. DüşLerm ifLasın eŞiqinde..Aşq HırSızına CıqmıŞ Adım..Ruhum yer yer haCizLerde.. qözLerimm karanLıqa mahqumm.KaLbime müeßßet weriLdi.
Acılı msn nickleri , acılı sözler
sevgi sözleri
Herşeye [ sahip ] olabilirsin ama aşkımız [ Servettir ] !!
Ben acıyı sende tattım 'YARIM'cadır yüreğim
Yalvarırım gel de kurtar Beni tanımla cümleler içinde kullan Yepyeni anlamlara sal
Bir gün kabalık edersem Habersiz çekip gidersem Yalnızlığım sana emanet Çiçeklerimiz solmasın Artık kaybetmek olmasın
Bakışların qittiğin yerden uzak... yoksa gelirdim!!
Ben senin saçlarını, suçlar bakışlarını, Geveze susuşlarını bile özledim
Sen yaralarsın Ama yaralarımı sararsın Hem öldürürsün Hem hayata bağlarsın
Sevgi sorular sorsan gizlemesem Bana öğütler versen dinlemesem Yüzüme dokunsan hissetsek birer birer Sigaramı yaksan boğulsak beraber Sevgi sıcak sarsan üşümesem Sensizliği asla düşünmesem
Zaman tÜkenince başlıyor pişmanlıklar Mavisini çalan bu dünyanın kuşkular Maskeler yalnız şarkılarda düşüyor Gözlerim göremeyince sevgiyi üşüyor
Ağlarsam düşerim, ağlarsan düşerim
Bir gün aklımı bulamayacağım
Fikrimde kaybolup gidecek
Bataklıkta bir nergis gibi
Aklımın içinde Sén
Nerdey'Sén
aşk nickleri , msn sevgi sözleri
wah cici kız ! ciciLi biciLi qiyiniNce.. sén kendini bişey mi sandın ?
Kaybettik severkeN yorulduk denerkeN bana sabırlar dilerdiN sen pes ettin benden erkeN
Yağma yağmur beni silip süpürme Yağma yağmur denizlere götürme Yaşlarıma yaşlandım sırılsıklam ıslandım Beni eski sevdalara düşürme
bu nasıl elveda bu nasıl bir veda ne zaman vedalaştık ne zaman sarıldık ki son defa..
Arkası yarın olmuş hayat , yarı leziz yarı bayat
öyle şeyler söyleyebilmek isterdim ki anlatabilmek her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde; derin øfff öyle şeyler gösterebilmek isterdim ki resmedebilmek rüzgar olmak isterdim ki eseyim etrafında; serin øfff
Görmüyor musun? kabuk bağlamıyor, ''kanattığın'' hiç bir yaran. Hiç bir zaman geri dönmüyor, kaybettiğin onca insan.
Her 'kaLp' 1 büyük dünya <3 <3 <3
Sen önceden buradayken, gözlerinin içine bakamıyordum Bir melek gibisin, tenin beni ağlatıyor Bir tüy gibi süzülüyorsun güzel bir dünyada Özel olmayı dilerdim,sen çok özelsin
fenerbahçe nickleri
Tribünlerde, hep dillerde, bu sevda bitmez gönüllerde, dar ağacında olsak bile, son sözümüz FENERBAHÇE
Milyonlarca taraftarın yanyana bağrıyorlar hepberaber kolkola adınla, takımınla,taraftarınla en büyük sensin kanaryaaaaaaaa ---------------------------------- Fenerbahcemmmmmmmmm sen çok yasaaaaaaa canım feda olsun sanaaaaaaaaaa hiçbirşeye değişilmezzzzzz senin sevgin bu dünyadaaaaaaa
Her zaman heryere gider ne yagmur ne camur dinler severse gönülden sever bu alemde GENÇ FENERLiLER
Ne sevmek ne sevilmek Nede ağlayıp gülmek Senin hsatretin bize ölüm demek.. Şereftir seni sevmek Sana kanaryam demek Bu sevdamız ölene dek sürecekk
----------------------------------------------
öyle bir sevgidir ki tarif edilmez fenerli olmayan kimse bilemez bilemez sizi bizden baska kimse sevemez fenerim herseyim ............................................. ne cimbomu ne kartalı sensin bu hayatın anlamı senden baska yok bir sevda bu senede sampiyon sensin kanarya ............................ ne guzide duran ne cagla sıkel hepside cok cıtır cok sosyetikler onlar bize bakmaz biz cok fakiriz bakmasalarda cok da ........ gencfenerliyiz
tribünlerde hep dillerde bu sevda bitmez gönüllerde dar agacında olsak bile son sözümüz fenerbahce .................................. ne sevmek ne sevilmek nede aglayıp gülmek senin hasretin bize ölüm demek sereftir seni sevmek sana kanaryam demek bu sevdamız ölene dek sürecek .................................................. ......... milyonlarca taraftarın yanyana bagırıyorlar hep beraber kolkola adınla takımınla taraftarınla en büyük sensin kanarya fenerbahce sen cok yasa canım feda oslun sana ......................... lacoste'dan gömlek barbour'dan montlar hep ayaklarda davıdson botlar cadde de kızlar hep karizmalar bizde para yok kaldık biz bekar allahu allah allahu allah .................................. uh lelelelelele uh lelelelelele uh lelelelelele, fee ner bah ce ....................... her zaman her yere gider ne yagmur ne camur dinler adamı ...........(severse gönülden sever) bu alemde gencfenerliler ..................................
fenerbahçe nickleri sensiz hayat bir işkence dilimdesin gündüz gece satır satır hece hece en büyüksün fenerbahce ........................... seni sevdik gönülden korkmuyoruz ölümden sampiyonluk istiyoruz senden işte fener ölelim ömrümüzü verelim ugrunda bu canı feda edelim ........................................ fener gol gol gol fener gol gol goll ...................... arkanda bagıran bunca kardesin asık sana sefa reis işte hayat işte cefa bu alemde kral sefa ........................
güzeller icinden bir seni sectim kalbimi sana ben sana verdim bu alemde kral sensin fenerbahce sampiyonluk icin saldır fenerbahce ....................................
Haydi bastır şanlı kanarya, Ölümüne Saldır Kanarya, Yenilsen bile , maçın sonunda, Sırılsıklam Olsun o forma,
---------------------------
Oley,Oey,Oley,Oley,Oley,Oley,Oley,oLey Ne cimbomu,Ne kartalı, Sen olmasan yok bu hayatın anlamı Senden başka,yok bir sevda, Bu senede Şampiyon sensin Kanarya, OLEY OLEY OLEY..
şekilli msn nickleri
------------------------
İnandık size bu sene, Görmek isteriz şampiyonluklar içinde, Şampiyon Olunca Tüm Türkiye, İnleyecek En büyük Kanarya Diye...
zindanlara atsalar zincirlere vursalar damardaki kanımla sel olsa bütün yollar senleyiz ölene kadar damardaki kanımla sel olsa bütün yollar senleyiz ölene kadar KANARYA ............................... haydi bastır sanlı kanarya ölümüne saldır kanarya yenilsen bile macın sonunda sırılsıklam olsun o forma .............................. ismini hece hece kafa tuttuk herkese mezar tasında bile yazacak fenerbahce ..................................................
.................................... ölümle yaşamı ayıran cizgi sutyenle kilodu ayıramaz ki her askın sonunda bebek olsada sevenleri kimse ayıramaz ki ............................................ Seni Sevdik Gönülden Korkmuyoruz Ölümden Sampiyonluk istiyoruz Senden
Iste Fener Ölelim Ömrümüzü verleim Bu cani Ugruna Feda edelim
------------------------------------------ İNANDIK SİZE BU SENE GÖRMEK İSTERİZ ŞAMPİYONLUKLAR İÇİNDE ŞAMPİYON OLUNCA TÜM TÜRKİYE İNLEYECEK EN BÜYÜK KANARYA DİYE -------------------------------------------- şampiyon fenerbahçem ne istersen iste benden istersen donatalım dört bir yanı bayraklarla istersn inletelim dört bir yanı şarkılarla istersen eğlenelim davullarla zurnalarla
-------------------------------------------------------- öyle buyukkı bendekı sevgin tarıf edılmez vaz gecılmezsin dunya gozunde fenerbahcesin herseyımızsın